Customer Service

Verzenden & Bezorgen
Van Luttervelt Muziek stelt alles in het werk om uw bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Producten die op voorraad zijn en voor 17:00 uur zijn besteld en afgerekend via iDeal zullen de volgende werkdag worden afgeleverd. U wordt per mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. U kunt uw bestelling ook afhalen in onze winkel. U betaald bij Van Luttervelt Muziek GEEN verzendkosten voor orders boven de EUR 50,00 .
Privacy & Veiligheid
Van Luttervelt Muziek houdt zich strikt aan de regels van de Wet bescherming van persoonsgegevens. Dit betekend dat wij uw gegevens nooit aan derden tonen en dat alle gegevens alleen beschikbaar zijn voor u en ons.
 
Zodra u online betaald bij Van Luttervelt Muziek, komt u terecht in de beveiligde internet omgeving van iDEAL. Deze codeert al uw gegevens zodat ze niet bruikbaar zijn voor derden. Meer informatie over veilig betalen bij iDEAL vind u hier:
 
http://www.ideal.nl/consument/?s=extra&lang=dut-NL
Retouren & Ruilen
Wanneer u artrikelen wilt retourneren of ruilen neemt u contact op met onze klanten service. U krijgt dan een RMA-nummer en verzend-instructies. Artikelen zonder RMA-nummer worden niet geaccepteerd.
Orders
Wanneer een order niet (geheel) kan worden uitgeleverd brengen wij de klant hiervan op de hoogte per mail. Hierbij bieden wij waar mogelijk een alternatief aan. De klant kan aangeven of de order moet worden geannuleerd of niet.
Prijzen & Aanbiedingen
Alle prijzen en aanbiedingen op deze website zijn onder voorbehoud.